Bahan
- Tepung Gandum ( 1 Cawan )
- Marjerin ( 2 Sudu Besar )
- Telur ( 1 Biji ) - Kuning sahaja
- Esen Vanillan ( 1 penutup )
- Baking Powder/ Serbuk Penaik ( 1 sudu Kecil )
- Tepung Jagung ( 1 1/2 Cawan )
- Choclate Rice ( 1 Botol )
- Gula Kastor (1 Cawan Besar )
- Serbuk Koko ( 3 Sudu Besar )
- Badam Hiris ) -Sangai dalam kuali 5 - 8 minit sahaja.
Cara
- Putarkan marjerin + gula kastor hingga sedikit kembang.
- Masukkan telur + esen vanilla + tepung gandum + tepung jagung + baking powder + serbuk koko.
- Uli hingga menjadi doh.
- Canai doh bulat kecil dan leperkan menggunakan garpu kemudian letakkan diatasnya badam dan choclate rice.